Vištiena su apelsinais
AUTORIUS:
silvija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas vištiena ( šlaunelės (be kaulo) )
1 žiupsnelis prieskoniai (vištienai (santa Maria))
2 vienetai apelsinų
0.5 vieneto apelsinų ((sultys))
1.5 valgomojo šaukšto aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos šlaunelių mėsą ištrinti Santa Maria prieskonių vištienai, aliejaus ir apelsinų sulčių mišiniu. Marinavimui naudoti pusės apelsino sultis.
2.
Pamarinuoti nors valandą. Tada mėsą sudėti ant skardoje ar stikliniame inde išdėliotų bulvių.
3.
Trečiu sluokniu ant mėsos sudėti apelsino riekeles. Užtengti folija.
4.
Orkaitėje (įkaitintoje iki 150 laispnių) kepti 40 min. Prieš baigiant kepti, folija nuimti, kad apelsinų riekelės ir vištiena šiek tiek apskrustų. Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištiena su apelsinais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištienos šlaunelių mėsą ištrinti Santa Maria prieskonių vištienai, aliejaus ir apelsinų sulčių mišiniu. Marinavimui naudoti pusės apelsino sultis.

  2. Pamarinuoti nors valandą. Tada mėsą sudėti ant skardoje ar stikliniame inde išdėliotų bulvių.

  3. Trečiu sluokniu ant mėsos sudėti apelsino riekeles. Užtengti folija.

  4. Orkaitėje (įkaitintoje iki 150 laispnių) kepti 40 min. Prieš baigiant kepti, folija nuimti, kad apelsinų riekelės ir vištiena šiek tiek apskrustų. Skanaus

Receptą atsiuntė silvija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų