2 vienetai | paprika (įvairių spalvų) |
300 gramų | vištiena (file) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 skardinė | ananasų (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | acto ( arba citrinos sultys) |
šiek tiek | krakmolas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Vištienos apkepas
- Traški vištiena
- Vištienos krūtinėlės japoniškai
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Kepta antis su obuoliais
- Sojų marinatas vištienai
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Kepenėlių blyneliai
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Vištienos filė su imbieru
- Aluje keptas viščiukas
- Šventinė višta
- Įdaryta velykinė antis
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika, įvairių spalvų,
2 vienetai -
Vištiena, file,
300 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Ananasai, konservuoti,
1 skardinė -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Actas, arba citrinos sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Krakmolas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną supjaustyti juostelėmis. Į puodą įpilti nemažai aliejaus ir kepti jame vištieną, kol gerai perkeps.
Padažui sumaišyti šiek tiek vandens su sojos padažu ir actu.
Supjaustyti morką ir sukapoti česnaką ir lengvai juos patroškinti. Tada sudėti konservuotus ananasus, supjaustytus gabaliukais, ir dar šiek tiek patroškinti.
Nenukėlus padažo nuo ugnies, įpilti šiek tiek krakmolo bei vandens mišinio, medų ir, padažui pradėjus tirštėti, nuimti nuo ugnies.
Vištieną apipilti padažu ir sumaišyti. Paruošti daržoves.
Paruošti daržoves. Papriką supjaustyti juostelėmis, susmulkinti svogūną ir sudėti į keptuvę su konservuotomis daržovėmis. Įpilti aliejaus ir pašildyti keptuvėje. Į lėkštę sudėti vištieną su padažu ir daržovėmis.