700 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | medus |
3 arbatiniai šaukšteliai | sojos padažas |
1 skardinė | ananasų (konservuoti) |
šiek tiek | krakmolas |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštri vištiena
- Vištienos ir cukinijų kotletukai
- Troškintos vištų blauzdelės
- Kebabas
- Vištienos apkepėlė
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Šventinė višta
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Įdaryta vištienos krūtinėlė
- Višta ant alaus butelio
- Koteltukai - rutuliukai
- Rūkytas kalakutas
- Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
- Vištienos kepsniukai
- Saldžiarūgštė vištiena
- Vištienos kepsniukai
- Daniškai paruošta vištiena
- Keptos anties šlaunelės
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Viščiukas tabaka
Vištiena saldžiarūgščiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
700 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Medus
-
Sojos padažas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Ananasai, konservuoti,
1 skardinė - Krakmolas
- Prieskoniai, vištienai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Viską išmaišykite ir palikite marinuotis (kuo ilgiau marinuosis, tuo skaniau). Išsimarinavusią vištieną apibarstykite bulvių krakmolu ir viską gerai išmaišykite. Į gerai įkaitintą aliejų sudėkite vištienos gabaliukus ir vartant apkepkite, kad taptų traškūs. Kai vištiena bus apskrudusi, į keptuvę įpilkite citrinos sulčių, sojos padažo ir sudėkite medų. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite konservuotus ananasų gabaliukus ir dar minutę patroškinkite.
Skanaus!