Vištiena saldžiarūgščiai
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų vištienos filė
1 vienetas citrinos
šiek tiek medus
3 arbatiniai šaukšteliai sojos padažas
1 skardinė ananasų (konservuoti)
šiek tiek krakmolas
šiek tiek prieskoniai (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Viską išmaišykite ir palikite marinuotis (kuo ilgiau marinuosis, tuo skaniau). Išsimarinavusią vištieną apibarstykite bulvių krakmolu ir viską gerai išmaišykite. Į gerai įkaitintą aliejų sudėkite vištienos gabaliukus ir vartant apkepkite, kad taptų traškūs. Kai vištiena bus apskrudusi, į keptuvę įpilkite citrinos sulčių, sojos padažo ir sudėkite medų. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite konservuotus ananasų gabaliukus ir dar minutę patroškinkite.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištiena saldžiarūgščiai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Viską išmaišykite ir palikite marinuotis (kuo ilgiau marinuosis, tuo skaniau). Išsimarinavusią vištieną apibarstykite bulvių krakmolu ir viską gerai išmaišykite. Į gerai įkaitintą aliejų sudėkite vištienos gabaliukus ir vartant apkepkite, kad taptų traškūs. Kai vištiena bus apskrudusi, į keptuvę įpilkite citrinos sulčių, sojos padažo ir sudėkite medų. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite konservuotus ananasų gabaliukus ir dar minutę patroškinkite.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų