Vištiena "afigiena"
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek vištiena (ketvirčiai)
1 stiklinė žirniai
1 vienetas morkos
1 vienetas svogūnai
1 valgomasis šaukštas prieskoniai (Vegeta)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištienos ketvirčius supjaustome i 3 dalis, dedame į keptuvę ir kepame, kol gerokai apkeps. Tuo metu užkaičiame 1 stiklinę išmirkytų žirnių ir verdame kol išvirs. Kai vištiena gerokai apkeps, dedame ją į verdančius žirnius ir verdame kol išvirs visiškai. Į keptuvę, į tuos pačius riebalus, kur kepė višta, sudedame tarkuotą (stambiai tarkuotą) morką ir smulkiai pjaustytą svogūną ir kepame. Kai daržovės iškeps sudedame jas į verdančius žirnius su vištiena. Dar truputi pavirti, kol kvapai susimaišys. Kad būtų labai skanu įdėkite didelį šaukštą "vegetos" arba jei žinote ka nors už ją skaniau - kitokių prieskonių. Jei padažas nėra pakankamai tirštas, galite sutirštinti su miltais, maišytais su riebalais - vieno didelio šaukšto miltų ir 2 didelių šaukštų aliejaus turėtų užtekti, bet kokiai padažo išeigai. Valgyti su vitomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištiena "afigiena"

Komentarai: 11
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vištienos ketvirčius supjaustome i 3 dalis, dedame į keptuvę ir kepame, kol gerokai apkeps. Tuo metu užkaičiame 1 stiklinę išmirkytų žirnių ir verdame kol išvirs. Kai vištiena gerokai apkeps, dedame ją į verdančius žirnius ir verdame kol išvirs visiškai. Į keptuvę, į tuos pačius riebalus, kur kepė višta, sudedame tarkuotą (stambiai tarkuotą) morką ir smulkiai pjaustytą svogūną ir kepame. Kai daržovės iškeps sudedame jas į verdančius žirnius su vištiena. Dar truputi pavirti, kol kvapai susimaišys. Kad būtų labai skanu įdėkite didelį šaukštą "vegetos" arba jei žinote ka nors už ją skaniau - kitokių prieskonių. Jei padažas nėra pakankamai tirštas, galite sutirštinti su miltais, maišytais su riebalais - vieno didelio šaukšto miltų ir 2 didelių šaukštų aliejaus turėtų užtekti, bet kokiai padažo išeigai. Valgyti su vitomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (11)


  • ratacka 2015-11-09 15:23

    Apie sveikuma. Vegeta yra nuodu nuodas. Skaitykite ant pakelio maximalu kieki i patiekala.
    ziauru ka jus valgot...


  • kazu 2015-11-08 17:46

    čia viskas gerai, turėtų būti skanu. Kam nepatinka klaidos tegu išsitaiso,o Irutei patarčiau išsitaisyti savo klaidas


  • Irutė. 2015-07-26 14:40

    Būtu lb gerai kd rašytum be klaidų:-D


  • na 2015-03-01 13:21

    nuotrauka ne šio recepto


  • sigita 2015-01-05 22:46

    Nu nuotraukoje morka tikrai netarkuota. Ir zirniai is saldytu darzoviu rinkinio, kuriu beveik ir virti nereikia .........


  • žmogus 2012-01-25 21:44

    Nu ga galiu pasakyti, "afigėna" vištiena išėjo tikrai "afigėnai", dėkoju už nuostabų receptą :)
    :-)


  • Zalia 2011-01-18 23:36

    o zirniai gali buti marinuoti? :-)


  • (anonimas) 2009-12-11 22:39

    %-) :bloga:


  • Saulius 2009-12-08 16:25

    As myliu recepto autore :-)


  • vaidas 2009-10-13 22:44

    :super: o cia tai receptukas ;-)


Daugiau receptų