1 vienetas | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | riešutai |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų riešutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Troškinys čenachinėse
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Omletas su persikais
- Kiškis keptas su obuoliais
- Skaniausiai paruoštos bulvės
- Spaghetti
- Lašišos kepsneliai
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Vištienos apkepėlė
- Aluje keptas viščiukas
- Kopūstų blynai
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
- Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
- Cukinijos ant laužo
- Lašiša garuose
- Pikantiškas sūrio plokštainis
- Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
- Vištienos kepsniukai
- Porai su ryžiais
Višta su riešutais
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
2 valgomieji šaukštai - Imbieras
- Kmynai
- Mėta
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų lapelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išilgai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kepti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų riešutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.