Virtų smegenų paštetas
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiaulės smegenys (virtos) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
100 gramų | raudonas vynas |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
25 gramai | želatina |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies tortas
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Burokėlių ir svogūnų puokštė
- Burgundiškos pupelės
- Vištienos vyniotinis
- Salotos ananase
- Naminiai traskuciai
- Pica, kepta keptuvėje
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Vytinta kiaulienos nugarinė
- Varškės kamuolėliai
- Lašišos bokšteliai
- Silkė burokėlių patale
- Omletas
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- Sočioji užkandėlė su silke
- Girti čeburėkai
- Kalakutienos kepsneliai
- Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Virtų smegenų paštetas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulės smegenys, virtos,
600 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Raudonas vynas,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
25 gramai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...