Virkite bulves, sumaišytas su prieskonių mišiniu, kol suminkštės. Tada nusausinkite ir perpjaukite per pusę.
Ant viršaus uždėkite sviesto ir krapų. Patiekite dar šiltas.
Patarimas! Iki Naujųjų metų bulves galite valgyti su lupenomis, vėliau patariame jas naudoti nuluptas.
Virtos bulvės su sviestu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 kilogramas | bulvių (mažos) |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (bulvėms virti, Santa Maria) |
šiek tiek | krapai (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių apkepas pagal Vanill
- Bulvių kepsnys
- Pikantiškos bulvės
- Tarkuotų bulvių apkepas
- Blynai su razinom ir migdolais
- Skaniausiai paruoštos bulvės
- Įdarytos bulvės su vištienos faršu
- Bulviniai blynukai
- Studentiškos bulvės
- Velykinis paršiukas
- Musak
- Švediški bulviniai blynai
- Faršu įdarytos bulvės
- Apkepas „La Graikija“
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Bulvinės bandelės
- Linksmoji bulvių košė
- Bulvių kroketai
- Bulvių casserole
Virtos bulvės su sviestu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Bulvės, mažos,
1 kilogramas -
Prieskoniai, bulvėms virti, Santa Maria,
2 valgomieji šaukštai - Krapai, švieži
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virkite bulves, sumaišytas su prieskonių mišiniu, kol suminkštės. Tada nusausinkite ir perpjaukite per pusę.
Ant viršaus uždėkite sviesto ir krapų. Patiekite dar šiltas.
Patarimas! Iki Naujųjų metų bulves galite valgyti su lupenomis, vėliau patariame jas naudoti nuluptas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...