500 gramų | miltai |
200 mililitrų | vanduo (karštas) |
1 žiupsnelis | druska |
400 | prieskoniai (mėsai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
virti apie 10 min verdančiame vandeny.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Morkų maltiniai
- Sluoksniuotas apkepas
- Paukštiena lizdeliuose (greitai)
- Bulvių kotletai
- Vištienos filė su imbieru
- Višta ant alaus butelio
- Vištienos kulšelės tešloje
- Bulvinė pica su dešrelėm
- Vištiena su paprika po garų
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Lašišos apkepas su špinatais
- Aštrios vištų kepenėlės
- Kepta šoninė
- Mėsos kepsniai
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Moliūginiai sklindžiai
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Vištiena su džiovintais pomidorais
- Jautienos nugarinės šašlykas
Virtinukai su mėsa
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
500 gramų -
Vanduo, karštas,
200 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, mėsai,
400 -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirmiausia suminkau tešlą. Suberiu miltus į dubenį, padarau duobutę. Į tą duobutę įpilu aliejaus, druskos ir po truputėlį pilu vandenį. Vandens aš sunaudojau šiek tiek daugiau nei stiklinę. Minkau ilgai kol tešla pasidaro elastinga ir nebekimba prie rankų.
Įdarui faršą sumaišau su prieskoniais ir druska.Įdedu pipirų ir svogūno.
Tešlą iškočioju labai plonai, išspaudžiu su stikline apskritimus, dedu šaukštelį įdaro ir stipriai užspaudžiu kraštelius. Iš pradžių rankomis po to apspaudžiu desertine šakute,virtinukus perlenkiu ir suspaudžiu,padarau kaip auseles.
virti apie 10 min verdančiame vandeny.