Virtinukai su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | grybai |
šiek tiek | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Supjaustytus grybus bei sutarkuoti morkas. Pakepinti aliejuje, pagardinus pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis.
2.
Iš miltų, pieno, druskos, prieskoninių žolelių, kiaušinio išminkyti tešlą.
3.
Tešlą plonai iškočioti, įspausti apskritimus – tik pažymėti kontūrus, uždėti po šaukštelį įdaro, uždengti kitu tešlos lapu ir išspausti virtinius. Išvirtus virtinius paskaninti gabalėliu sviesto.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gurmanų suktinukai
- Arvydo alyvuogių užkanda
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Pyragėliai su daržovėmis
- Medalionai arba mini bandelės su dešrele
- Kibinai
- Agurkinė
- Traškučiai iš bulvių košės
- Pyragėliai su krabų lazdelėmis
- Sumuštiniai su sūriu
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Kepti svogūno žiedai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
- Lazdelės su sūriu
- Sūrio lazdelės
- Užkandėlė su šonine
- Įdarytos bulvės
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Čeburekai su grybais
Virtinukai su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Grybai
- Miltai
- Druska
- Morkos
- Pienas
- Kiaušiniai
- Pipirai
- Prieskoniai, žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytus grybus bei sutarkuoti morkas. Pakepinti aliejuje, pagardinus pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis.
Iš miltų, pieno, druskos, prieskoninių žolelių, kiaušinio išminkyti tešlą.
Tešlą plonai iškočioti, įspausti apskritimus – tik pažymėti kontūrus, uždėti po šaukštelį įdaro, uždengti kitu tešlos lapu ir išspausti virtinius. Išvirtus virtinius paskaninti gabalėliu sviesto.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...