300 gramų | miltai |
250 mililitrų | vanduo (verdantis) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | vyšnios ( be kauliukų) |
šiek tiek | cukrus |
Skanaus! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananai tešloje
- Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Pudingas
- Daniški pyragaičiai
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Obuolių vyniotinis
- Keptas bananas
- Kremalizuoti obuoliai
- Creme brulee
- Kriaušių desertai
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Obuoliai su varške
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Virtų kriaušių desertas
- Aronijų pudingas
- Varškės spurgos
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
300 gramų -
Vanduo, verdantis,
250 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Vyšnios, be kauliukų
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Viename dubenėlyje sumaišome visus sausus produktus (miltai, druska, kepimo milteliai).
Pilame į stiklinę aliejų, verdantį vandenį, greitai išmaišome ir supilame į miltus.
Užminkoma tešlą. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama vyšnių be kauliukų ir cukraus (1/3-1/2 šaukštelio). Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi.
Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, virtiniai pakils į paviršių ir virti 1 - 2 min. Prieš patiekiant uždedame sviesto.
Skanaus! :)Iš nurodyto produktų kiekio gaunasi maždaug 35-37 virtiniai.
Komentarai (4)
-
Giedrė
2018-07-14 13:54
Tobulai gera tešla!