Įdarui reikės: stiklinė vyšnių ar trešnių be kauliukų, cukraus.
Iš miltų, kiaušinių, vandens ir trupučio druskos užminkoma nekieta tešla. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama pabarstytų cukrumi vyšnių ar trešnių. Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, išvirę išgriebiami, užpilami grietine ir pabarstomi cukrumi.
Virtiniai su vyšniomis
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtas vyniotinis
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Krevetės patale
- Paprikų suktinukai
- Greiti vištienos kąsneliai
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Omletas su daržovėmis
- Užkandis su silke stiklinėje
- Hamburgeris
- Antienos filė su vyšnių padažu
- Lavašo sumuštiniai
- Sūrios lazdelės
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Kibinai
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Gėlytės
- Bulvių pyragėliai
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Arvydo alyvuogių užkanda
Virtiniai su vyšniomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Druska
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui reikės: stiklinė vyšnių ar trešnių be kauliukų, cukraus.
Iš miltų, kiaušinių, vandens ir trupučio druskos užminkoma nekieta tešla. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama pabarstytų cukrumi vyšnių ar trešnių. Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, išvirę išgriebiami, užpilami grietine ir pabarstomi cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...