1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
300 gramų | žirniai (džiovinti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūginė košė
- Saldi makaronų košė
- Grikiai termose
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Rabarbarų tyrė
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
- Pusryčių košė su miško uogomis
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Avižinių dribsnių košė su cinamonu
- Žirnienė su grybais
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Makaroniada
- Skani bulvių košė
- Linksmoji bulvių košė
- RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
- Rytietiškas rizotas
- Mango ir bananų tyrė
Virti žirniai
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Žirniai, džiovinti,
300 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Džiovinti žirniai 2 val. mirkomi šaltame vandenyje. Tada suberiami į verdantį (vėliau — pasūdoma) vandenį ir verdami, kol suminkštėja. Išvirę žirniai išgriebiami, nuvarvinamas vanduo, pasūdomi, pasaldinami, pagardinami sviestu, pakaitinami ir tiekiami.
Komentarai (11)
-
JONAS
2018-01-09 11:25
labai geri,buvo skanu
-
Profas
2017-12-02 13:33
Jeigu nieko nesupranti,apie zirnių paruosimą,tai getiau isvis nekelk,tokių nasamoningų receptų.....
-
Ingrida [email protected]
2016-04-01 13:59
Pabandysime
-
DEGTINĖ
2008-11-24 11:58
Reikia gera alų gerti, nepadauginti ir nepersi.
-
Senolis
2008-09-21 12:49
Viriau tai visai neblogai gavosi tik baisiai perdimas nuo tų žirnių ima