Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanūs sumuštiniai
- Svogūnai prie alaus
- Fokačija su pagardais
- Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Krabų mėsos „Rafaelo“
- Cukinijos lazdeles
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Krabų lazdelių kukuliai
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- Sumuštiniai su silke ir obuoliais
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Pikantiški migdolai
- Helovyno voriukai
- Rūkytas lynas
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Pusryčiai "Dopingas"
- Žuvies tortas
- Įdaryti pievagrybiai
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...