Virtas jaučio liežuvis

Komentarai: 7
Ingredientai:
Gaminimo eiga: instructions

Sausam marinatui papildomai reikės: pusė šaukštelio pipirų, 2 lauro lapeliai, 3 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo.

Liežuvis nuplaunamas ir įtrinamas prieskonių mišiniu — pipirais, česnakais, sumaišytais su cukrumi, druska, citrinos rūgštimi, įtrintas laikomas šaldytuve 12 val. Vėliau išverdamas su daržovių sultinyje. Išviręs panardinamas į šaltą vandenį ir nulupamas. Supjaustomas griežinėliais, užpilamas krienų padažu ir dar kiek pakaitinamas. Prie liežuvio tinka karštos virtos bulvės.

Rekomenduojame:

Komentarai (7)


  • arnas 2014-10-25 14:31

    As tai zale valgau


  • ane 2013-01-18 18:53

    as nemarinuoju, overdu iskarto. po to i salta vandeni geriau lupasi


  • ane 2013-01-18 18:50


  • Mikis 2010-07-15 13:44

    Kaip paskaitau, kad &quoteimininkes" deda vegeta, tai tokie receptai pasitikejimo nekelia


  • nella 2010-05-04 15:52

    as tai visada marinuoju liezuvy,nuplaunu idedu i puoda pridedu cesnako vegetos,daug juoduju pipiru druskos ir nakciai palieku nes tada liezuvis paleizia visa savo krauja ir isigeria geriau visus prieskonius,,tada jis minkstesnis ir skanes buna....


  • Linksmute 2009-12-08 20:55

    Liezuvi galima virti is karto , be jokiu marinaciju.Tik i vandeni ,kuriame virsite , prideti gausiau prieskoniu . As dedu gausiai vegetos , lauro lapu , pipiru , cesnaku. Liezuvi dedu i puoda , kai vanduo su prieskoniais jau uzvires. Jokiu rugsciu nededu , nes galvoju ,kad kietina. Daug metu laikydavau marinuota, kaip cia aprasyta.Taciau viena karta pabandziau kitaip ir patiko.Sutaupau laiko , o ir rezultatas puikus.


  • ateja 2008-08-22 15:16

    normaliai ka as galiu pasakyti,tik ilgai laukti kol saldytuve susimarinuos


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...