Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
Virtas rūkytas kumpis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulės kumpis (rūkytas) |
šiek tiek | daržovės (prieskoninės) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas paršelis
- Su kefyru marinuoti šašlykai
- Dzūkiški kukulaičiai
- Holishki (balandėliai)
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Kiaulienos šašlykai
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Tradiciniai kotletai su majonezu
- Pievagrybių apkepas
- Kepsniukai folijoje
- Maltinukai su sūriu
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Avienos muštiniai
- Virdžinijos kumpis
- Kepenys su mandarinais
- Kalakutienos maltiniai
- Kelmas
- Troškinti įdaryti agurkai
Virtas rūkytas kumpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kumpis, rūkytas,
800 gramų - Daržovės, prieskoninės
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...