Virtas karšis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karšis |
4 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
4 vienetai | gvazdikėliai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | krienai (tarkuoti) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies troškinys
- Krevečių užkepėlė
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Lašiša su pievagrybiais
- Žuvis su garstyčiomis
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
- Keptas ungurys
- Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
- Saida margoje tešloje
- Troškintas lynas
- Skumbrė mikrobanginėje
- Menkė su apelsinais
- Lašiša sluoksniuotoje tešloje
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Kepta skumbrė
- Kepta aštri menkė
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
- Troškinta lydeka
Virtas karšis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karšis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...