Virtas karpis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 kilogramas karpis
100 gramų sviestas
1 vienetas morkos
1 vienetas svogūnai
1 vienetas petražolės
1 vienetas salierai
1 vienetas poras
3 vienetai juodieji pipirai
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
4 vienetai bulvių (virtos)
šiek tiek pelerūnas (kietis)
šiek tiek čiobreliai
šiek tiek druska
1 vienetas citrinos (griežinėlis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas karpis įtrinamas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, dedamas į puodą nugara į viršų, užpilamas prieskoninių daržovių ir prieskonių nuoviru ir verdamas ant mažos ugnies uždengtame inde, žiūrint, kad nesukristų. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje supjaustytas. Į žiaunas įspraudžiama petražolės šakelė ar citrinos griežinėlis. Žuvis pašlakstoma ištirpintu sviestu, apibarstoma petražolių lapeliais. Tinka su virtomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virtas karpis

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalytas karpis įtrinamas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, dedamas į puodą nugara į viršų, užpilamas prieskoninių daržovių ir prieskonių nuoviru ir verdamas ant mažos ugnies uždengtame inde, žiūrint, kad nesukristų. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje supjaustytas. Į žiaunas įspraudžiama petražolės šakelė ar citrinos griežinėlis. Žuvis pašlakstoma ištirpintu sviestu, apibarstoma petražolių lapeliais. Tinka su virtomis bulvėmis.

Gairės: Virti, Užkandžiai
Reklama:

Komentarai (7)


Daugiau receptų