500 gramų | žuvis (virta) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | acto |
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Džiūvėsiuose kepta žuvis
- Žuvies pudingas
- Žuvies zrazai
- Tuno blyneliai
- Bulviniai krabų blyneliai
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Nuostabioji paelija
- Plekšnės filė su plutele
- Kepta žuvis su petražolėmis
- Tuno salotos su feta sūriu
- Omarai
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Farširuota lydeka
- Pyragas su žuvies įdaru
- Marinuotas keptas sterkas
- Žuvies kukuliai
- Pica su lašiša
- Menkė su krienais ir grietine
Virta žuvis tešloje
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlai papildomai reiks: 2 stiklinės miltų, 4 šaukštai margarino, 1 stiklinė pieno, 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių, druskos.
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Komentarai (6)
-
Lėja
2013-12-20 14:03
Nesupratau, ar ją dar reikia išvirt, prieš kepant?
-
zzz
2010-12-24 13:22
kodel nera keptos zuvies tesloje :-( :-( :-( :-( :bloga: :bloga: :bloga: