Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
1 stiklinė | majonezas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krevetės šoninės patale
- Šaltiena su vištiena
- Įdaryti kiaušiniai
- Kiaušinienė pomidoruose
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Omletas mažiesiems
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Pavasarinis silkės užkandis
- Šokoladiniai vaisiai
- Lavašo sumuštiniai
- Krekeriai su avokadų piure
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Ispanijos omletas
- Silkė su burokėliais
- Kepti moliūgai
- Karšti užkandžiai "Baguette"
- Šaltiena "Gerulis"
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...