Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Virta žąsiena
INGREDIENTAI:
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
800 gramų | žąsis |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Boružėlės
- Kibinai
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Duona su įdaru
- Saldus užkandis
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Krevetės su pomidorais
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Obuoliai skarelėse
- Skanėstas "Vitaminai"
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Vegetariškos picutės
- Silkė su paprikomis
- Varškės kamuolėliai
- Kepti svogūnai tešloje
- Traškus migdolų užkandis
- Girti čeburėkai
- Silkė su saulėgražomis
Virta žąsiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Žąsis,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...