600 gramų | veršiena |
1 kilogramas | daržovės |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (mėsos) |
2 vienetai | lauro lapų |
3 vienetai | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su faršu
- Troškinta aviena kaimiškai
- Kiaulienos troškinys
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Aleksandro troškinys
- Vištienos troškinys orkaitėje
- Kotletų troškinys
- Troškinta vištiena
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Kiaulienos ir morkų troškinys
- Kepenėlių troškinys
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Uzbekiškas plovas
- Paelja
- Meksikietiškas troškinys
- Virta aviena su pomidorais
Virta veršiena su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
600 gramų -
Daržovės,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai, mėsos
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.