Virta sūdyta jautiena
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
2.5 litro | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krekerių užkandėlė
- Silkutė su cinamonu
- Kalmarų žiedai alaus tešloje
- Suktukai su varške
- Bulviniai traškučiai
- Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
- Įdaryti pomidorai
- Skanėstas "Vitaminai"
- Sūrio piršteliai prie alaus
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Įdarytos paprikos
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Įdaryti pomidorai
- Sulekta Speltos pica
- Vaisių užkandis "Povas"
- Krevetės šoninės patale
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Pievagrybiai ant žarijų
- Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
- Sauliaus kibinai
Virta sūdyta jautiena
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2.5 litro -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...