800 gramų | jautiena |
2 vienetai | morkos |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
Nuplauta mėsa dedama į pasūdytą verdantį vandenį ir, uždengus puodą kaitinama ant mažos ugnies. Svogūno galvutė truputį pakaitinama ir dedama į puodą mėsai baigiant virti. Suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir prieskoniai. Išvirusi mėsa supjaustoma, sudedama į pagamintą padažą ir dar kelias minutes kaitinama.
Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai, supilamas sultinys ar vanduo, dar pakaitinama. Vėliausiai supilama grietinė.
Jautiena tiekiama su padažu, puošiama virtomis morkomis ir žaliais petražolės, saliero lapeliais. Prie jos tinka virtos bulvės, kopūstai, ropės, pupelės, žirniai, marinuoti ar rauginti agurkai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duona su sūriu
- Keptas kiaušinis sūrių patale
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Greita užkandėlė šventiniam stalui
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
- Sūrio ir mėsos miksas
- Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
- Skrudintos duonos sumuštiniai
- Keptų kalmarų užkandėlė
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- Užkanda "Braškės"
- Sojos faršas su makaronais
- Aštrios krevetės grilyje
- Karaimų kibinai
- Omletas su špinatais
- Varškės sūris su kmynais
- Sūdytos lašišos receptas
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
Virta jautiena su padažu
-
Jautiena,
800 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui papildomai reikės: 2 svogūnai, šaukštas tirpinto sviesto, stiklinė sultinio arba vandens, 3 šaukštai grietinės, pusė šaukšto miltų.
Nuplauta mėsa dedama į pasūdytą verdantį vandenį ir, uždengus puodą kaitinama ant mažos ugnies. Svogūno galvutė truputį pakaitinama ir dedama į puodą mėsai baigiant virti. Suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir prieskoniai. Išvirusi mėsa supjaustoma, sudedama į pagamintą padažą ir dar kelias minutes kaitinama.
Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai, supilamas sultinys ar vanduo, dar pakaitinama. Vėliausiai supilama grietinė.
Jautiena tiekiama su padažu, puošiama virtomis morkomis ir žaliais petražolės, saliero lapeliais. Prie jos tinka virtos bulvės, kopūstai, ropės, pupelės, žirniai, marinuoti ar rauginti agurkai.
Komentarai (8)
-
Staras
2010-01-31 15:31
:bloga: :-D