Virta aviena su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (su kaulu) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
2 vienetai | pomidorai |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
50 mililitrų | sultinys (skystas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprastas lietuviškas troškinukas
- Veršienos kepenėlių troškinys
- Vištienos krūtinėlė
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kepti ryžiai
- Kinietiška kiauliena
- Troškinys
- Mėsos troškinys aluje
- Sotusis lauko troškinys greitai
- Veršienos troškinys su lęšiais
- Guliašas
- Troškinta jautiena su paprika
- Jautienos troškinys
- Troškinta laukinė antis
- Triušienos troškinys su ryžiais
- Troškinti rauginti kopūstai
- Morkų troškinys su vištiena
- Vištiena grybų padaže
Virta aviena su pomidorais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, su kaulu,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, skystas,
50 mililitrų - Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...