Virta aviena su krapais
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
5 vienetai | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkanda "Braškės"
- Kesadilijos (Quesadilla)
- Kepti moliūgai
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Vėrinukai
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Paprikos užkandėlė su varške
- Triušienos mėsos iešmeliai
- Pavasarinis silkės užkandis
- Naminė pica
- Vegetariški čeburėkai
- Įdaryti avokadai
- Picos - ricos
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Pupelių ir duonos mišrainė
- Česnakiniai šonkauliukai
- Vaisių užkandis "Povas"
- Įdarytos paprikos
- Migdolinės pelytės
- Keptų kalmarų užkandėlė
Virta aviena su krapais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Aviena,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Krapai,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...