Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | antienos ( „KITCHEN me“ filė su prieskoniais) |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
50 gramų | juodieji serbentai |
šiek tiek | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.
2.
Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.
3.
Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.
4.
Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.
5.
Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinės braškės
- Silkė morkų ir svogūnų patale
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
- Vištienos tortas
- Pica su jūros gėrybėmis
- Kalakutienos kepsneliai
- Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
- Pusryčiai "Dopingas"
- Egzotiškos Tortilijos
- Užkandis su silke stiklinėje
- Paprikų laiveliai
- Liežuvio užkandėlė su majonezu
- Suktukai su varške
- Pica studentiška
- Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
- Greitas užkandis
- Paprikų suktinukai
- Bulvės daniškai
- Omletas su krabų lazdelėmis
- Greiti vištienos kąsneliai
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antiena, „KITCHEN me“ filė su prieskoniais,
1 pakelis -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Juodieji serbentai,
50 gramų - Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.
Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.
Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.
Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.
Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...