Vestuvinė rusiška žąsis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žąsis |
6 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | prieskoniai (įvairūs) |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | sorų kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Vištienos gabaliukai aluje
- Vištienos kulšelės tešloje
- Vištienos filė kepsnys
- Kepsneliai su slyvomis
- Kijevo kotletai kitaip
- Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Keptos vištų blauzdelės
- Vestuvinė rusiška žąsis
- Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
- Vištienos filė suktinukai su įdaru
- Vištienos apkepėlė
- Kepta šventinė žąsis
- Kepta višta garstyčių marinate
- Aštrūs vištų sparneliai
- Vištienos juostelės su sezamu
- Viščiukas folijoje
- Vištiena saldžiarūgščiai
Vestuvinė rusiška žąsis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas -
Sviestas,
6 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, įvairūs
- Druska
-
Sorų kruopos,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Reklama:
Komentarai (5)
-
mamke
2009-09-22 14:56
laaaaabai skanu :super: tik mes zasi darom kaledom taip
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...