Vestuvinė rusiška žąsis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas žąsis
6 valgomieji šaukštai sviestas
šiek tiek prieskoniai (įvairūs)
šiek tiek druska
1 stiklinė sorų kruopos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vestuvinė rusiška žąsis

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.

Reklama:

Komentarai (5)


  • mamke 2009-09-22 14:56

    laaaaabai skanu :super: tik mes zasi darom kaledom taip


Daugiau receptų