Veršienos šniceliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | veršiena (malta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (veršienos) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Paprasti virtinukai su mėsa
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Mėsos - bulvių apkepas
- Sprandinė kopūsto lape
- Kiaulienos kotletai
- Kiauliena grill
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Bifšteksas ant grotelių
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Įdaryti mėsos kukuliai
- Kepsneliai su kiauliena
- Jautienos kotletai
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Gardūs veršienos karbonadai
- Vasaros šašlykas
- Steikai
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
Veršienos šniceliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Prieskoniai, veršienos
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...