Populiariausi receptai šią savaitę

Veršienos šašlykas

Komentarai: 2
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais (kaip įprasta šašlykams). Mėsos gabaliukus pagardiname prieskoniais, kalendra, krapais ir juodaisiais pipirais. Supilame majonezą, sudedame sukapotą česnaką ir svogūno griežinėlius. Viską išmaišome ir marinuojame apie 5 val. Po to sumauname ant iešmų ir kepame ant laužo arba orkaitėje. Skanu su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Reklama:

Komentarai (2)


  • Pribuskite 2015-08-26 20:47

    Kas valgo saslyka su ryziais, armenai ir gruzinai nezinau ka padarytu


  • as 2012-10-23 20:06

    cia ne turkiskas patiekalas.


Daugiau receptų