Veršienos pjausniai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų veršiena
50 gramų taukai (kiaulių)
1.5 valgomojo šaukšto sviestas (tirpintas)
3 vienetai rauginti agurkai
1 vienetas citrinos
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek juodieji pipirai
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek druska
šiek tiek petražolės
šiek tiek pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.

Populiariausi receptai šią savaitę

Veršienos pjausniai

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų