Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
- Čanachai su čiobreliais
- Aštrūs mamos kotletukai
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Kotletukai ant laužo
- Kiaulienos šašlykai
- Kepenys japoniškai
- Faršu įdarytos paprikos
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Ranka
- Kiaulienos muštinis
- Orkaitėje kepti kotletai
- Jautienos nugarinės šašlykas
- Pyragas su kukuliais
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Paprastieji šašlykai
- Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Kepsniai su sūriu
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...