200 gramų | varškė |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 vieneto | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | pienas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su rabardarų džemu
- Elzaso tortas
- Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
- Simonos šokoladinis pyragas
- Aguonų-migdolų pyragas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Močiutės keksas
- Bulka "Pynutė"
- Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
- Spalvotas varškės pyragas
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Tinginys
- Kefyro pyragas Zebriukas
- Didysis kriaušių pyragas
- Bulvių pyragėliai su mėsa
- Keksas su razinomis
- Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
- Pyragas su persikais
- Šokoladionis keksas
Vengriški varškės pyragėliai
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos, žievelė,
0.5 vieneto - Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Varškė pertrinama per sietą, sumaišoma su tryniu, druska, cukrumi, citrinos žievele. Įpilama pieno arba grietinėlės. Atskilai išplakami baltymai. Viskas sumaišoma, padaroma tešla. Ji 0,5 val. palaikoma. Po to iš jos padaroma 12 pyragėlių kurie iškepami keptuvėje. Ant dalies paruoštų pyragaičių uždėliojama varškės, ant viršaus užvožiami kiti pyragėliai.
Komentarai (7)
-
Goda
2010-11-28 13:23
Siaubas , rasit nemoki. Siaubingas receptas FUUUUU!!!! :bloga: %-) %-) :-@ :stop: :fuu: :fuu:
-
Ramune
2010-02-18 09:36
o miltu ar krakmolo kokio nereikia :-( :-( :-(
-
to laura
2010-02-17 19:44
%-) :bloga: :bloga: %-) :bloga: %-) :bloga:
-
laura
2010-02-07 12:08
:bloga: %-) %-) :miegu: :-o