0.75 stiklinės | grietinė |
0.7 stiklinės | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
5 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | margarinas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
šiek tiek | razinos |
šiek tiek | riešutai |
Sudedame riebalus,suberiame krakmolą, kepimo miltelius.Viską gerai išmaišome,supilame grietinę.Išsuktus trynius permaišome.
Prieš pabaigą maišant dalimis pilti išplaktus baltymus ir miltus.(Aš pilu po 3 šaukštus miltų paskui baltymus, pamaišau ir vėl iš naujo). Supilame citrinos sultis, kvapus ir pasirinktus džiovintus vaisius ir riešutus. O tada supilame viską į riebalais pateptą formą ir kepame.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šlapias pyragas
- Pavlova
- Šventinis keksas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
- Juodųjų serbentų pyragas su varške
- Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
- Šokoladinis pyragėlis
- Obuolių pyragas
- Sūrio pyragas
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Pyragas su kondensuotu pienu
- Kurmio kalnelis
- Tinginys su riešutais
- Šokoladinis bananinis keksas
- Obuolių pyragas su džemu
- Gaivus tortukas
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Sūrūs riestainiai
- Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
Velykų pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
3/4 stiklinės -
Cukrus,
7/10 stiklinės -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Margarinas,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Razinos
- Riešutai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Trynius išsukame su cukrumi,baltymus išplakame iki tirštų putų.
Sudedame riebalus,suberiame krakmolą, kepimo miltelius.Viską gerai išmaišome,supilame grietinę.Išsuktus trynius permaišome.
Prieš pabaigą maišant dalimis pilti išplaktus baltymus ir miltus.(Aš pilu po 3 šaukštus miltų paskui baltymus, pamaišau ir vėl iš naujo). Supilame citrinos sultis, kvapus ir pasirinktus džiovintus vaisius ir riešutus. O tada supilame viską į riebalais pateptą formą ir kepame.
Komentarai (8)
-
Tai taip
2022-04-13 14:00
Va taip ir rašo ale bele.
-
XxxxproXxxx
2017-03-26 21:42
-
XxxxproXxxx
2017-03-26 21:42
Geras
-
hmmm ??????
2015-04-06 21:21
Ko gero miltų ne du šaukštai, bet 2 stiklinės.
-
EGLE
2015-03-02 16:22
o kaip suprasti receptą 2 šaukštai miltų ,o eigoj pilu po 3 šaukštus miltų ir baltymus ir vėl iš eilės......Tai kiek tų miltų ? ar su 2 šaukštais iškeps pyragas?
-
liu
2010-10-23 19:03
su Velykom! :-D