Velykė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
20 gramų | abrikosų (džiovinti) |
30 gramų | razinos |
300 gramų | cukrus |
40 gramų | figos |
8 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
150 gramų | sviestas |
1 kilogramas | varškė |
50 gramų | riešutai |
50 gramų | migdolai |
2 valgomieji šaukštai | cukatos |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Trynius, cukrų ir sviestą sumaišykite ir ištrinkite iki baltumo, varškę kelis kartus pertrinkite per sietelį arba sumalkite mėsmale ir viską sumaišykite. Sudėkite susmulkintus likusius produktus ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite kūgį, papuoškite džiovintais vaisiais ir pastatykite šaltai, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės rutuliukai „Raffaello“
- Rafaelo
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Šokoladiniai kamuoliukai
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Naminiai šokoladiniai saldainiai
- Ledinukai "popsiukai"
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Saldainiukai iš duonos ir datulių
- Braškių želės saldainiai
- Saulėgražų ir šokolado saldainiai
- Naminė karamelė
- Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Karamelinės lazdelės
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Žiemos skanumynas
- Džiovintų vaisių saldainiai
- Karameliniai saldainiai
Velykė
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Abrikosai, džiovinti,
20 gramų -
Razinos,
30 gramų -
Cukrus,
300 gramų -
Figos,
40 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
8 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Varškė,
1 kilogramas -
Riešutai,
50 gramų -
Migdolai,
50 gramų -
Cukatos,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trynius, cukrų ir sviestą sumaišykite ir ištrinkite iki baltumo, varškę kelis kartus pertrinkite per sietelį arba sumalkite mėsmale ir viską sumaišykite. Sudėkite susmulkintus likusius produktus ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite kūgį, papuoškite džiovintais vaisiais ir pastatykite šaltai, kad sustingtų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
AUSRA
2010-04-03 08:28
gal kas gaminot? ar skanu?
-
:):):)
2009-02-18 13:49
GANA NEBLOGAI ATRODO SKANUS PATIEKALAS :super: :-) ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...