Vegetariškas troškinukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | brokoliai |
2 vienetai | morkos |
3 vienetai | bulvių |
0.5 vieneto | paprika |
100 gramų | šparaginės pupelės |
1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta žuvis su morkomis
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Makaronų troškinys su alyvuogėmis
- Grikių košė su daržovėmis
- Šparagai svieste su peletrūnais
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
- Šutintos morkos
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Sojos troškinys
- Karpis, šutintas aluje
- Džambalaja
- Troškinta lydeka
- Žuvies troškinys
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Šutintas ungurys
- Jūros lydeka Graikiškai
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
Vegetariškas troškinukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Paprika,
0.5 vieneto -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Sultinys, daržovių, kubeliais,
1 vienetas - Aliejus
- Juodieji pipirai
- Druska
- Muskatas, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...