1.5 kilogramo | kiaulienos sprandinė |
5 vienetai | svogūnai |
30 mililitrų | obuolių actas |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | kotanyi bazilikas (ir kitos mėgstamos žolelės ) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena aštriame padaže
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Zrazai
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Tortilijos
- Šašlykas majonezo marinate
- Garfildo lazanija
- Kotletai
- Paprasti balandėliai
- Kepsneliai su kiauliena
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Paprika įdaryta faršu
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Stirnienos vyniotiniai
- Kepta jautienos nugarinė
- Kepsneliai su sūriu
- Trapūs,sultingi kibinai
- Kaspinėliai su špinatais
- Pica su saliami ir žirneliais
Vasaros šašlykas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos sprandinė,
1.5 kilogramo -
Svogūnai,
5 vienetai -
Obuolių actas,
30 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
KOTANYI Bazilikas, ir kitos mėgstamos žolelės ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos sprandinę susipjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
Svogūnus nusilupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
I indą su mėsos gabaliukais dėti supjaustyta svogūną, berti pipirus, druską, baziliką ir kitas mėgstamas žolelės. Šių ingredientų dėti pagal skonį, nes, kaip sako, skoniui draugų nėra, todėl ir dėti atitinkamai, kaip kas mėgsta.
Viską labai gerai išmaišyti ir išminkyti su mėsa, kad mėsa suminkštėtų ir kuo geriau įsisavintų visus produktus.
Palikti per naktį šaldytuve.
Kitą dieną jau galima kepti ant laužo ar griliaus.
Komentarai (3)
-
Skaitytoja
2016-06-27 22:18
Mmm
-
.....
2016-06-27 21:31
skanu :)