Vasariški pusryčiai
AUTORIUS:
Monika
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų jogurtas (natūralus)
3 valgomieji šaukštai vaisiai (smulkiau pjaustyti)
1 sauja uogos
2 arbatiniai šaukšteliai citrinos (žievė, tarkuota)
2 valgomieji šaukštai cukrus
1 valgomasis šaukštas avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Natūralų jogurtą, cukrų, tarkuotą citrinos žievelę išplakti plaktuvu. Jogurto masę gražiai paskisrtyti į deserto indelius, dėti po šaukštą konservuotų vaisių, o ant viršaus - keletą uogų ir avižinių dribsnių.


Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vasariški pusryčiai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Natūralų jogurtą, cukrų, tarkuotą citrinos žievelę išplakti plaktuvu. Jogurto masę gražiai paskisrtyti į deserto indelius, dėti po šaukštą konservuotų vaisių, o ant viršaus - keletą uogų ir avižinių dribsnių.


Skanaus.

Receptą atsiuntė Monika
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų