200 gramų | vyšnios |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
3.5 stiklinės | vanduo |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jogurto ledai
- Greitas sausaininis pyragas
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Jogurto, mango ir spanguolių desertas
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Dribsniai su vaisiais
- Braškių desertas su pienu ir augaline žele
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Bakalieno Tinginys
- Vasariškas želė desertas
- Tortas su uogienės padažu
- Vasariški pusryčiai
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Rabarbarų drebučiai
- Tinginys tarp aguonų
- Varškės kremas su vaisiais
- Gaivus užkandėlis
- Grietinės želė su bananais
Vasariškas želė desertas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vyšnios,
200 gramų -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
3.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išbrinkinti želatiną vandenyje (150- 200 ml).
Tada želatiną nuolat maišant kaitinti, kol ištirps granulės. Labai nedaug tirpinio įsipilti į atskirą indą (jo dar reikės).
Į ištirpintą, karštą želatiną supilti šviežiai spaustas vyšnių sultis (spausti per sietą), berti cukrų, pilti vandenį. Jei cukrus tirpsta nenoriai galima pakaitinti, bet neužvirti.
Gautą tirpinį supilti į formą ir likusią formos dalį užpilti pasiliktu želatinos tirpiniu. Prieš patiekiant formą palaikyti kelias sekundes karštame vandenyje ir apversti tiesiai į lėkštę.
Skanaus :)
Komentarai (4)
-
tano
2016-12-25 05:06
visai nieko