Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Uogas galite naudoti įvairias. Tiks ir šaldytos, tik nupilkite skystį. Ingredientai skirti 26 cm apvaliai formai Uogas galite naudoti įvairias. Tiks ir šaldytos, tik nupilkite skystį. Ingredientai skirti 26 cm apvaliai formai Jurgitos receptai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Įdarui:
500 gramų kreminė varškė
200 gramų kokosų pienas
200 gramų vyšnios be kauliukų
3 vienetai kiaušiniai
150 gramų grietinė
100 gramų cukrus
4 valgomieji šaukštai krakmolas
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
Tešlai:
250 gramų miltai
2 vienetai kiaušiniai
125 gramai sviestas
60 gramų cukrus
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Ruošiame tešlą: miltus sumaišykite su kepimo milteliais, sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą, druską, cukrų ir viską rankomis trinkite, kol susidarys trupiniai.
2.
Į tešlą įmuškite kiaušinį, vėl viską išminkykite iki vientisos masės.
3.
Galiausiai suberkite miltus ir išminkykite. Jei tešla lips prie rankų, įberkite saujelę miltų, bet nepadauginkite. Tešla turi būti minkšta.
4.
Susukite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą, kol ruošite įdarą.
5.
Ruošiame įdarą: atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
6.
Dubenyje sumaišykite varškę, kokoso pieną, grietinę, vanilinį cukrų, krakmolą ir trynius.
7.
Baltymus su cukrumi išplakite iki standumo (apvertus dubenį jie turi jame laikytis). Atsargiai įmaišykite į varškės masę. Sudėkite vyšnias ir taip pat atsargiai pamaišykite.
8.
Kepimo formos dugną išklokite kepimo popieriumi.
9.
Tešlą paskirstykite ant dugno ir sienelių. Supilkite įdarą.
10.
Kepkite 175°C orkaitėje apie 60 minučių, kol viršus ims gražiai rusti.
11.
Iškepusį visiškai atvėsinkite (geriausia per naktį palaikyti šaldytuve).

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu

Komentarai: 2
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Įdarui: Tešlai:
Autoriaus žodis: Uogas galite naudoti įvairias. Tiks ir šaldytos, tik nupilkite skystį. Ingredientai skirti 26 cm apvaliai formai Jurgitos receptai
Gaminimo eiga:
  1. Ruošiame tešlą: miltus sumaišykite su kepimo milteliais, sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą, druską, cukrų ir viską rankomis trinkite, kol susidarys trupiniai.

  2. Į tešlą įmuškite kiaušinį, vėl viską išminkykite iki vientisos masės.

  3. Galiausiai suberkite miltus ir išminkykite. Jei tešla lips prie rankų, įberkite saujelę miltų, bet nepadauginkite. Tešla turi būti minkšta.

  4. Susukite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą, kol ruošite įdarą.

  5. Ruošiame įdarą: atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.

  6. Dubenyje sumaišykite varškę, kokoso pieną, grietinę, vanilinį cukrų, krakmolą ir trynius.

  7. Baltymus su cukrumi išplakite iki standumo (apvertus dubenį jie turi jame laikytis). Atsargiai įmaišykite į varškės masę. Sudėkite vyšnias ir taip pat atsargiai pamaišykite.

  8. Kepimo formos dugną išklokite kepimo popieriumi.

  9. Tešlą paskirstykite ant dugno ir sienelių. Supilkite įdarą.

  10. Kepkite 175°C orkaitėje apie 60 minučių, kol viršus ims gražiai rusti.

  11. Iškepusį visiškai atvėsinkite (geriausia per naktį palaikyti šaldytuve).

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai
Reklama:

Komentarai (2)


  • vilija 2016-11-08 12:19

    as irgi pabandysiu pagaminti


  • vilija 2016-11-08 12:17

    skaniai atrodo


Daugiau receptų