16 vienetų | vyšnios |
50 mililitrų | vanduo |
250 gramų | cukraus pudra |
30 gramų | kakava |
4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
2 lašai | vanilė (esencijos) |
400 gramų | kvietiniai miltai |
370 gramų | cukrus |
500 gramų | varškė |
250 gramų | margarinas |
4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
11 gramų | kepimo milteliai |
1 vienetas | vanilinis cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas "Kiselius"
- Olandiškas ryžių pyragas
- Baklava
- Vaisinis varškinukas
- Karamelinis pyragas
- Bananų ir obuolienės pyragas
- Grybų pyragas
- Graikinių riešutų pyragas
- Jogurto indelio pyragas
- Braškių pyragas
- Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
- Čigonų plokštainis
- Greitas varškės apkepas
- Dešrelių pynė
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
- Gardusis slyvų pyragas
- Bananų pyragas
- Meduoliukas
- Kokosinis obuolių pyragas
- Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
16 vienetų -
Vanduo,
50 mililitrų -
Cukraus pudra,
250 gramų -
Kakava,
30 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Vanilė, esencijos,
2 lašai -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Cukrus,
370 gramų -
Varškė,
500 gramų -
Margarinas,
250 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Kepimo milteliai,
11 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Varškę pertrinkite su minkštu sviestu ir cukraus pudra, įmuškite kiaušinius, įlašinkite vanilės esencijos ir maišykite, kol masė taps vientisa, bet dar matysis varškės grūdeliai. Į puodą dėkite margariną, pilkite vandenį ir šildykite ant nedidelės ugnies, kol margarinas ištirps. Cukrų, vanilinį cukrų sumaišykite su kakava, berkite į skystą margariną ir maišykite, kol ištirps cukrus ir neliks gumulėlių. Palikite atvėsti. Tada įmaišykite 4 kiaušinių trynius. Iki standžių putų išplakite keturių kiaušinių baltymus. Į ataušintą kakavos masę nuolat maišydami berkite miltus. Pabaigoje sudėkite plaktus baltymus ir tešlą gerai išmaišykite. Kepimo skardą ištepkite sviestu, supilkite į ją šokoladinę tešlą, sukrėskite varškės masę. Varškės sluoksnis turi būti kepimo formos centre, o iš kraštų - šokoladinė tešla. Statykite kepimo formą į orkaitę ir kepkite 50 - 60 minučių 180 laipsnių karščio orkaitėje. Pyragą papuoškite vyšnaitėmis. Skanaus!