Varškės ir morkų blyneliai
AUTORIUS:
Ingrida
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų varškė
250 gramų miltai
4 vienetai morkos
1 vienetas kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas cukrus
1 arbatinis šaukštelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Smulkiai sutarkuoti morkas, ištrinti varškę.
2.
Į varškę įmušti kiaušinį, pagal skonį įdėti druskos ir cukraus, ir sumaišyti su morkomis.
3.
Įberti miltus, išminkyti tešlą ir formuoti norimo dydžio blynelius.
4.
Kepti aliejuje.
5.
Blyneliai patiekiami su grietine ir uogiene.

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės ir morkų blyneliai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Smulkiai sutarkuoti morkas, ištrinti varškę.

  2. Į varškę įmušti kiaušinį, pagal skonį įdėti druskos ir cukraus, ir sumaišyti su morkomis.

  3. Įberti miltus, išminkyti tešlą ir formuoti norimo dydžio blynelius.

  4. Kepti aliejuje.

  5. Blyneliai patiekiami su grietine ir uogiene.

Receptą atsiuntė Ingrida
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų