Varškės desertas su vaisiais
AUTORIUS:
Ramunė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 valgomieji šaukštai cukrus
400 gramų varškė
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
2 vienetai kiviai
1 vienetas apelsinų
100 gramų sūris (maskarponės)
10 vienetų braškės
1 vienetas vynuogės (maža kekė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Varškę, maskarponės sūrį, cukrų ir citrinų sultis suplakame iki vientisos masės. Kivius ir apelsiną nulupame ir supjaustome. Braškes ir vynuoges perpjauname pusiau.
2.
Į desertinį indą dedame varškės sluoksnį, vėliau išdėliojame dalį vaisių, tada sudedame likusią varškę. Viršų papuošiame likusiais vaisiais.


Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės desertas su vaisiais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Varškę, maskarponės sūrį, cukrų ir citrinų sultis suplakame iki vientisos masės. Kivius ir apelsiną nulupame ir supjaustome. Braškes ir vynuoges perpjauname pusiau.

  2. Į desertinį indą dedame varškės sluoksnį, vėliau išdėliojame dalį vaisių, tada sudedame likusią varškę. Viršų papuošiame likusiais vaisiais.


    Skanaus.

Receptą atsiuntė Ramunė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų