500 gramų | varškė (ar varškės sūris) |
150 gramų | grietinėlės, 35% |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 stiklinė | juodieji serbentai (trinti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Desertinė avižinė košė
- Varškės skanėstas
- Vaisinis desertas
- Vaisiniai ežiukai
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Jogurtinis pudingas
- Vafliai su karamele
- Manekenes ledai
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Sausainių gardėsis su varške
- Greitas sausaininis pyragas
- Vaisių salotos
- Gaivus desertas
- Šokoladinis desertas
- Tortas "Mozaika"
- „McFlurry“ desertas
- Tiramisu gaminimas
- Vaisių desertas su grietinėle
- Apelsinų želė
- Tinginių tinginys
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Varškė, ar varškės sūris,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
150 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji serbentai, trinti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Varškę (jei varškės sūris,tai pertriname arba sumalame) lengvai sumaigyti.
Grietinėlę išplakti su cukrumi,citrinų sultimis ir vanilės cukrumi.
Į varškę dalimis dėti grietinėlę ir išmaišyti.
Į vidurį lėkštės dėti varškės masę(jei skystoka,galima truputį palaikyti šaldytuve).Aplink dėti trintus juodus serbentus. Galima dėti maltas mėlynes su cukrumi,braškes,skonio dalykas. Jei turime formeles desertui,galima jas perpilti šaltu vandeniu,pridėti varškės masės ir suspausti.Susiformuoja įvairios formos figūros.
Komentarai (2)
-
ugne
2015-03-05 19:09
ne auga dabar braskes bet attrodo skanei