500 gramų | varškė |
125 gramai | manų kruopos |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | cukrus |
5 stiklinės | žemuogės (šviežios) |
40 gramų | cukraus pudra |
šiek tiek | kepimo milteliai |
šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtinukai su sūriu
- Špinatų apkepas
- Varškėčiai su klevų sirupu
- Austrijos varškėtis
- Varškės virtinukai
- Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
- Močiutės varškės ir bulvių blyneliai
- Bulvių ir varškės apkepas
- Varškės apkepas
- Varškėtukai
- Stebuklingas omletas
- Greitas omletas
- Cukinijos su varškės įdaru
- Tinginių pyragas
- Tirolietiškas omletas su grybais
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Greitas varškės apkepas
- Sūrio kepsnys
- Omletas su paprika
- Turkiškai pagaminti kiaušiniai
Varškės apkepas su žemuogėm
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
500 gramų -
Manų kruopos,
125 gramai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Žemuogės, šviežios,
5 stiklinės -
Cukraus pudra,
40 gramų - Kepimo milteliai
- Apelsinai, žievelė
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinių trynius išsukti iki baltumo su cukrumi, citrinų bei apelsinų žievelėmis. Sukrėsti varškę, suberti manų kruopas, kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišyti. Suberti paruoštas žemuoges. Atsargiai pamaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų. Įmaišyti į varškės kremą. Paruoštą tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Kepti 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje gerą pusvalandį. Tiekiant į stalą, pabarstyti vanilinio cukraus pudra.
Komentarai (4)
-
ir kaip
2015-11-15 02:04
O kepimo milteliu kiek? Ne aiskus receptas
-
orinta
2013-11-27 10:29
buikus piragelis tik norisi buti suvalgomas