Varškės apkepas
AUTORIUS:
Dovile
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Varškės apkepas, kuriam ypač tinka kaimiška riebi varškė bei kaimiški kiaušiniai, nuo kurių jis tampa labai purus Varškės apkepas, kuriam ypač tinka kaimiška riebi varškė bei kaimiški kiaušiniai, nuo kurių jis tampa labai purus Dovile
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų varškė
250 mililitrų pienas
4 vienetai kiaušiniai
50 gramų sviestas (tirpintas)
3 valgomieji šaukštai manų kruopos
3 valgomieji šaukštai cukrus
1 sauja razinos
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome apie pusvalandį, kol išbrinks.
2.
Kiaušinių trynius labai gerai išsukame su cukrumi, sudedame varškę, manus, sviestą, druską ir viską gerai išmaišome.
3.
Sudedame išplaktus kiaušinių baltymus ir lengvai išmaišome.
4.
Pilame masę į kepimo indą, pabarstome razinomis ir kepame apie 45 minutes, 170 laipsnių temperatūros orkaitėje. Valgome su uogiene ar grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės apkepas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Varškės apkepas, kuriam ypač tinka kaimiška riebi varškė bei kaimiški kiaušiniai, nuo kurių jis tampa labai purus Dovile
Gaminimo eiga:
  1. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome apie pusvalandį, kol išbrinks.

  2. Kiaušinių trynius labai gerai išsukame su cukrumi, sudedame varškę, manus, sviestą, druską ir viską gerai išmaišome.

  3. Sudedame išplaktus kiaušinių baltymus ir lengvai išmaišome.

  4. Pilame masę į kepimo indą, pabarstome razinomis ir kepame apie 45 minutes, 170 laipsnių temperatūros orkaitėje. Valgome su uogiene ar grietine.

Receptą atsiuntė Dovile
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų