1 skardinė | persikai (konservuoti) | |
1 vienetas | želė (grietinėlės skonis) | |
3 vienetai | želė (įvairių skonių) | |
1 vienetas | želė (karamelės skonio) | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
Kremui: | ||
450 mililitrų | grietinėlės, 35% (36 riebumo) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Želė drebučiai apelsine
- Vyšnių želė
- Naminis braškinis "Rahat-lokum"
- Želė tortas
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
- Braškumėlis
- Gaivumas
- Gaivioji želė
- Mangų - varškės želė desertas
- Arbūzų želė
- Gaivinantis želė ir vaisių desertas
- Varškės pudingas su apelsinais
- Tortas "Mozaika"
- Maskarponinė želė su vaisiais
- Desertinė varškė
- Želė su trešnemis ir persikais
- Sedulos vaisių drebučiai
Vaisių ir žele žiedas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Persikai, konservuoti,
1 skardinė -
Želė, grietinėlės skonis,
1 vienetas -
Želė, įvairių skonių,
3 vienetai -
Želė, karamelės skonio,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinėlė, 35%, 36 riebumo,
450 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dviejų skonių žele paruošiam pagal nurodymus ir užšaldom,kai sustings,supjaustom gabaliukais,trečią pakelį paruošiam ir supilam į žele žiedą ar kitą formą. Į tą formą dedame pjaustytus persikus ir jau sustingusios žele gabaliukus, padedam į šaldytuvą, kad sustingtų.
Grietinėlės ir karamelės žele sumaišom su 300 ml vandens,padedam atvėsti. Grietinėlę išplakam su cukrumi plaktuvu iki tirštos masės,įplakam grietinėlės-karamelės žele. Gautą kremą supilame ant jau sustingusios žele su vaisiais ir padedam į šaldytuvą,kad sustingtų. Į grietinėlę pagal skonį galima įdėti citrinos rugštelės.
Komentarai