Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kriaušės |
200 vienetų | vynuogės |
2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grietinėlė su braškėmis
- Žele desertas
- Naminė karamelė
- Jogurto desertas
- Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
- Tinginėlis
- Sloksniuotas braškių desertas
- Abrikosų šerbetas
- Šokoladinis tortas
- Bananai šokolade
- Kuskuso desertas
- Varškės kremas su vaisiais
- Desertas "Snieguolė"
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Sūrio pyragas
- Grietinėlės ledai su vanile
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Dribsniai su vaisiais
- Varškės desertas su vaisiais
- Gaivus tortas
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...