Vafliai su bananais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | miltai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | kakava |
3 valgomieji šaukštai | kviečiai (gemalai) |
3 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
1.5 stiklinės | pienas (neriebus) |
2 vienetai | bananai (prinokę, maigyti) |
2 vienetai | kiaušiniai (plakti) |
0.25 stiklinės | rapsų aliejus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilė (ekstraktas) |
2 valgomieji šaukštai | sirupas (klevų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitinkite vaflių keptuvę.
2.
Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.
3.
Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.
4.
Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.
5.
Patiekti su bananais ir klevų sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Bananų sufle
- Konjako desertas
- Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Vasaros varškės spurgos
- Spurgos iš varškės
- Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
- Karštas bananų desertas
- Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
- Karštas šokoladas "Skanumėlis"
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Pudingas iš morkų
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Kriaušių desertas
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
- Kepti įdaryti obuoliai
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Spurgos su vyšniomis
Vafliai su bananais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Miltai,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Kakava,
0.5 stiklinės -
Kviečiai, gemalai,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pienas, neriebus,
1.5 stiklinės -
Bananai, prinokę, maigyti,
2 vienetai -
Kiaušiniai, plakti,
2 vienetai -
Rapsų aliejus,
1/4 stiklinės -
Vanilė, ekstraktas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sirupas, klevų,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite vaflių keptuvę.
Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.
Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.
Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.
Patiekti su bananais ir klevų sirupu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ramune
2016-01-03 08:58
O kuo skiriasi miltai nuo kvietiniu miltu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...