300 gramų | jautienos faršas (Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
100 gramų | sviestas | |
2 galvos | svogūnai | |
80 gramų | sūris | |
6 vienetai | pievagrybiai | |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas | |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai picai | |
2 žiupsneliai | pipirai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Padažui: | ||
2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
1 skiltelė | česnakas | |
2 valgomieji šaukštai | vanduo | |
Tešlai: | ||
300 gramų | miltai | |
5 gramai | mielės | |
šiek tiek | vanduo |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdarytos bandelės
- Kalakutienos kepsneliai
- Brusketa
- Šulinėliai su žandenomis
- Aštrios krevetės grilyje
- Gardžios duonos lazdelės
- Viliaus sūrio sumuštinukai
- Troškinti daržovių suktinukai
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Ančiukų širdelių užkandelė
- Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
- Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
- Keptos krevetės
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Pusryčių šulinėliai su šonine
- Įdaryti pomidorai
- Krabų lazdelių kukuliai
- Pyragėliai su žuvimi
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Įdaryti pievagrybiai
Užklota pica
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos faršas, Ilzenbergo dvaro ūkio,
300 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Sūris,
80 gramų -
Pievagrybiai,
6 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai picai,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
300 gramų -
Mielės,
5 gramai - Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkinu svogūną, pipirais ir druska paskaninu faršą ir viską lėtai pakepinu ant sviesto (60 gr). Baigiant kepti, dedu 1 šaukštą pomidorų padažo.
Keramikinį indelį patepu likusiu sviestu ir išdėlioju fermentinio sūrio riekeles. Ant sūrio dedu pievagrybius, barstau picos prieskoniais ( 0,5 šaukštelio). Sudedu kepintą faršą.
Iš miltų, sausų mielių ir vandens (tiek, kad tešla būtų minkoma) gaminu tešlą ir kočioju reikiamo dydžio blynus, kad uždengtų pasirinktą keramikinį indą.
Ant indelio dedu mielinį blyną, kraštelius užlenkiu gražiai ir kepu 230 laipsnių kaitrumo orkaitėje iki pagels apie 10 minučių. Verčiu į lėkštę, kad blynas būtų apačioje.
Padažui sumaišau likusius picos prieskonius, 1 šaukštą pomidorų padažo, majonezą, vandenį virintą ir įspaudžiu česnaką.
Komentarai (3)
-
Baba
2017-04-12 21:49
Oi, kokie skanus
-
Daiva
2016-11-11 13:04
Reikės pamėginti, atrodo skaniai.