Užkandis su vytinta jautiena
AUTORIUS:
Daumantai,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 riekės jautiena (vytinta)
12 vienetų alyvuogių
1 pundelis gražgarstės
200 gramų ananasų (konservuoti)
0.5 gūželės iceberg salotų
1 vienetas citrinos
1 valgomasis šaukštas garstyčios (grūdeliai)
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis juodieji pipirai (malti)
3 valgomieji šaukštai majonezas „mangomajo“
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.

Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).

Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.

Populiariausi receptai šią savaitę

Užkandis su vytinta jautiena

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.

Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).

Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.

Receptą atsiuntė Daumantai
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų